2009-09-18

Extra extra read all about it now!

Photobucket
Alldeles i dagarna släpps boken Survivor, som har initierats av Female Artwork of Sweden, där jag är stolt medlem, i samarbete med Rosa Bandet. Ca 80 kvinnliga konstnärer från hela Sverige deltar, varav jag är en. I samband med att boken släpps hålls ett vernissage på Galleri Cosmopolitan i Göteborg den 3:e oktober med ett urval av konstverken från boken.

Jag deltar inte med min bild i original, men jag kommer att vara med på en "fotoplansch" och jag är med där i Göteborg. Min mamma dog i bröstcancer, så jag är stolt och glad över att delta i projektet.

Så snart jag har detaljer om pris och inköpsmöjligheter kommer jag att lägga ut dem som en "blänkare" här i menyn till höger. Jag hoppas att ni köper boken! Inte för egen del utan för att det är ett behjärtansvärt ändamål och för det stora i att så många kvinnliga konstnärer samlas runt ett specifikt projekt.

4 kommentarer:

Nalle sa...

Det här är en stor och fin händelse! Att så många kvinnliga konstnärers tankar och verk samlas i en bok. Hoppas som du att många köper den. Att det dessutom kommer att vara en utställning i samband med boksläppet är också fantastiskt. Tack för din grattishälsning.
Vi ses snart!!
Kramar Nalle

carra sa...

Nalle: Ett extra ordinärt projekt, for sure! Blir kul att ses igen.
Kram tebax,
Carra

Ax sa...

Blir så kul att träffas! Lycka till på resan.

Kramar AX

carra sa...

Ax: Ja jag ser verkligen emot att få "hänga" med dig och emot hela "konkarongen" :) Kram teb-AX! (hehe)